Kuljetuspalvelut Lahti

Tarjoamme erilaisia kuljetuspalveluita elementtitehtaille, teollisuudelle sekä yksityisille. Kolme ajoneuvoistamme on varustettu kuormanosturilla. Nosturiautoilla onnistuvat myös kevyet asennustyöt, sekä esimerkiksi koneiden, konttien sekä veneiden kuljetukset. Näiden lisäksi kalustoomme kuuluvat täysperävaunuyhdistelmät ja monipuolinen valikoima puoliperävaunuja.

Vahva osaamisemme korostuu kaikentyyppisten ja -kokoisten erikoiskuljetusten toteuttamisessa. Kauttamme onnistuvat niin pitkät, leveät kuin korkeatkin kuljetukset. Pyydä meiltä tarjous!

Ota yhteyttä »

Elementtikuljetukset

Elementtikuljetuksia ajetaan kolmella täysperävaunuyhdistelmällä sekä yhdeksällä allaspuoliperävaunulla, joka mahdollistaa normaalia korkeampien elementtien kuljetukset työmaalle.

Meillä on pitkä kokemus betonielementtien kuljettamisesta tehtaalta työmaalle. Monipuolinen kalustomme mahdollistaa suurten erien kuljetukset.

Ota yhteyttä »

Mutkatonta palvelua

Perheyrityksemme toimii kolmannessa sukupolvessa. Kuulumme Suomen Yrittäjiin, Tilaajavastuulain piiriin ja Suomen Kuljetus ja Logistiikka SKAL ry:n. Tämän lisäksi meillä on RALA pätevyys.

Yrityksemme ajoneuvoja voi nähdä sopimusajossa pääkaupunkiseudulla, sekä Lahden talousalueella. Olemme paikalla sovitusti teemme työt juuri niin kuten olemme luvanneet. Pyydä tarjous palveluista ja ryhdy meidän kumppaniksi.

Ota yhteyttä